Home » Werving & Selectie » HBO-er vinden in Twenthe

HBO-er vinden in Twenthe

Frisse en objectieve blik

Ben je met je bedrijf actief in Twenthe en ben je op zoek naar jong talent? Om een verfrissende blik op je onderneming of organisatie te werpen is het interessant om jong talent binnen te halen. Zij nemen actuele kennis mee vanuit de opleiding. laten we als voorbeeld nemen een net afgestudeerde HBO-er. Er wordt gekscherend wel eens een beeld geschetst van deze persoon: 'Die met die stropdas komt even vertellen hoe ik mij onderneming moet runnen als ik hem of haar binnenhaal. Totaal geen ervaring maar wel een grote bek!'

En misschien is dat oom wel een beetje zo...

Actuele kennis

Soms is het heel verstandig om iemand naar je organisatie of onderneming te laten kijken die een objectie beeld schetst en niet vanuit een tunnelvisie kijkt. En juist de jonge HBO-er kan daar een goeie bijdrage in leveren. Hij of zij kan ogen openen en de actuele kennis die hij meeneemt is erg interessant als hij of zij net van school af komt. De jonge gasten hebben van nature al kennis van (online)marketing bijvoorbeeld: zij zijn opgegroeid met social media en internet en dergelijke. Er zijn op dit gebied weinig geheimen meer voor de groep medewerkers die beschikbaar komen voor de arbeidsmarkt. Zij kijken anders naar organisatie - en bedrijfsprocessen waardoor processen vergemakkelijkt worden en vervolgens tijdsbesparing opleveren.

Studierichtingen

We zien in de markt dat met name de studenten commerciële economie, marketing, accountancy en bedrijfseconomie het erg goed doen in de markt en erg gewild zijn. Zij kijken op een andere manier naar uw onderneming, hebben goede kennis van marketing- en bedrijfsprocessen en kunnen een goede bijdrage leveren om jouw bedrijf naar een hoger peil te tillen. Ogen worden geopend en nieuwe ideeën worden ontwikkeld waardoor nieuwe markten kunnen worden benaderd of nieuwe producten kunnen worden ontwikkeld. Jong talent doet jouw onderneming anders denken. En voorwaarde moet dan wel aanwezig zijn binnen jouw bedrijf: je moet ervoor openstaan, sterker nog iedereen binnen jouw onderneming moet ervoor openstaan om het ultieme succes na te streven.

Werfsimpel.nl helpt jou

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van deze interessante groep 'nieuwe medewerker'. Of het nu gaat om een stagiaire of een regulier medewerker, bij Werfsimpel.nl ben je aan het juiste adres. Eerst gaan we een helder beeld schetsen van de behoefte binnen jouw bedrijf. Waarom? Om her verwachtingspatroon van jouw bedrijf perfect aan te laten sluiten bij het verwachtingspatroon van de nieuwe (jonge) medewerker. Pas als dit beeld helder is gaan wij voor de 100% match.