Home » Werving & Selectie » Krappe arbeidsmarkt

Hoe vind ik de juiste medewerker in een krappe arbeidsmarkt?

In een krappe arbeidsmarkt is het lastig om de juiste medewerker te vinden die jij voor je vacature zoekt. En als je een aantal goede CV's gevonden hebt, dan ben je er nog lang niet klaar mee!

Je stelt jezelf de volgende vragen:

  • Past de medewerker wel binnen mijn bedrijf?
  • Hoeveel kandidaten moet ik uitnodigen?
  • Wie gaat de gesprekken voeren?
  • Ben ik wel objectief genoeg om de uiteindelijk juiste kandidaat te kiezen?
  • Wat voor overeenkomst moet ik aangaan met de nieuwe medewerker?
  • Wanneer moet de nieuwen medewerker starten?
  • Etc. etc.

Werving en selectie personeel is een tijdrovende zaak en werk voor specialisten

Als je de hierboven genoemde vragen gesteld hebt is er nog één hele belangrijke vraag over. Heb ik wel tijd om zelf zo'n hele wervingscampagne te gaan opzetten? En kan ik dat wel zelf?

Werving en selectie is werk voor specialisten. Daarom loont het absoluut de moeite om de werving en selectie activiteiten uit te besteden aan ons. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste medewerker op de juiste plaats binnen jouw bedrijf krijgt.

Jij hoeft dus maar weinig tijd in agenda te reserveren wanner je de werving en selectie uitbesteedt aan Werfsimpel.nl. Wij zorgen ervoor dat je maximaal drie kwalitatief goede gesprekken voert met potentieel nieuwe medewerkers. Als je iets meer dan een uur reserveert in je agenda, dan kom je al een heel eind. De rest hebben wijn namelijk al voor jou gedaan aan de hand van ons alom geprezen stappenplan voor de werving en selectieprocedure.

Uitgebreid en betrouwbaar netwerk

De medewerkers van Werfsimpel.nl hebben door hun ruime ervaring een uiterst goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd in de wereld van recruitment. Meer dan 20 jaar hebben zij hier blijvend in geïnvesteerd. Of je nou op zoek bent naar een net afgestudeerde HBO-er of één met een aantal jaren ervaring, wij vinden altijd de juiste medewerker voor jouw bedrijf.

Wij maken uiteraard ook gebruik van nieuwe methodes voor het werven van de juiste medewerker. Juist door ons uitgebreide netwerk zetten we social media in om in contact te komen met de meeste geschikte kandidaat voor jouw vacature. En potentiële kandidaten weten ons ook te vinden. Wij beschikken over een mooie database met de perfecte kandidaat voor jouw vacature.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan HIER en laat ons even weten waar wij jou mee kunnen helpen.