Home » Werving & Selectie » Groningen

Werving en Selectie in Groningen

Ben je op zoek naar de beste medewerker voor jouw bedrijf? In een steeds meer krimpende arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om de beste medewerker te vinden. Iedereen heeft een baan, dus in feiten moet je de nieuwe medewerker losweken bij een collega ondernemer. Maar...dan moet je deze medewerker wel de juiste uitdaging kunnen bieden.

Werfsimpel.nl vindt haar oorsprong in het mooie Drenthe. Casper Houtzager en Johan Massier hebben hun sporen verdiend in het recruitment vak. Dat is namelijk.óns vak en dat doen we met veel enthousiasme en passie. We hebben voor grote en kleine MKB ondernemers in Groningen werving en selectie activiteiten verricht, maar ook nieuwe en reguliere medewerkers gecoached.

De meeste werving en selectiebureaus bieden geen garantie. De factuur moet al betaald worden voordat de nieuwe medewerker de werkzaamheden binnen jouw bedrijf start. Garantie tot aan de voordeur, zeg maar. Blijkt uiteindelijk dat je niet de juiste medewerker hebt binnengehaald dan heb je meer dan de hoofdprijs betaald voor de 'dienstverlening' van het werving en selectiebureau. Het komt niet zelden voor dat een zgn. ‘mismatch’ plaats vindt. Je bent terug bij af, sterker nog, je begint onder nul omdat je al een aanzienlijk bedrag hebt geïnvesteerd in… NIETS!

Bij Werfsimpel.nl betaal je pas de factuur nadat de nieuwe medewerker de proefperiode succesvol heeft doorlopen!

Wat maakt ons aanbod uniek?

Wij hanteren een andere procedure voor de werving en selectie van medewerkers. Een 100% goede match moet voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • Grondige inventarisatie van het profiel van de kandidaat
  • Vaststellen van identiteit van jouw bedrijf (cultuur, sfeer, formeel / informeel etc.)
  • Inzetten van het juiste netwerk
  • Goede kennis van de arbeidsmarkt
  • Gedegen ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken
  • Scherpe analyse van de gesprekken.

De ervaren consultants van Werfsimpel.nl hebben meer dan ‘normale’ kennis: ruime ervaring in het tot stand brengen van een 100% match bij diverse kleine en grote ondernemingen.

En je krijgt ook nog eens een aantal voordelen

 

Ga jij met ons de uitdaging aan? Wij gaan voor de 100% match!

 

Werving en selectie Groningen

Werfsimpel.nl is met haar werving en selectie gericht op de provincies GroningenDrenthe, FrieslandFlevoland, Overijssel en Gelderland (Noordoost en Midden Nederland).