Home » Werving & Selectie » Friesland

Werving en Selectie in Friesland

Ben je op zoek naar de beste medewerker voor jouw bedrijf in Friesland? In een steeds meer krimpende arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om de beste medewerker te vinden. Iedereen heeft een baan, dus in feite moet je de nieuwe medewerker losweken bij een collega ondernemer uit Friesland. Maar...dan moet je deze medewerker wel de juiste uitdaging kunnen bieden.

 

Werfsimpel.nl vindt haar oorsprong in het mooie Drenthe. Casper Houtzager en Johan Massier hebben hun sporen verdiend in het recruitment vak. Dat is nl. óns vak en dat doen we met veel enthousiasme en passie. We hebben voor grote en kleine MKB ondernemers werving en selectie activiteiten verricht, maar ook nieuwe en reguliere medewerkers gecoached. Daarnaast hebben we organisaties voorzien van advies met het juist inrichten van het personeels- en marketingbeleid

 

De meeste werving en selectiebureaus in Friesland bieden geen garantie. De factuur moet al betaald worden voordat de nieuwe medewerker de werkzaamheden binnen jouw bedrijf start. Garantie tot aan de voordeur, zeg maar. Blijkt uiteindelijk dat je niet de juiste medewerker hebt binnengehaald dan heb je meer dan de hoofdprijs betaald voor de 'dienstverlening' van het werving en selectiebureau uit Friesland. Het komt niet zelden voor dat een zogenaamde. ‘mismatch’ plaats vindt. Je bent terug bij af, sterker nog, je begint onder nul omdat je al een aanzienlijk bedrag hebt geïnvesteerd in… NIETS!

Bij Werfsimpel.nl betaal je pas de factuur nadat de nieuwe medewerker de proefperiode succesvol heeft doorlopen!

Wat maakt ons aanbod aan jou uniek?

Wij hanteren een andere procedure voor de werving en selectie van medewerkers. Een 100% goede match moet voldoen aan een aantal voorwaarden:

 • Grondige inventarisatie van het profiel van de kandidaat
 • Vaststellen van identiteit van jouw bedrijf (cultuur, sfeer, formeel / informeel etc.)
 • Inzetten van het juiste netwerk in Friesland
 • Goede kennis van de arbeidsmarkt in Friesland
 • Gedegen ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken
 • Scherpe analyse van de gesprekken.

De ervaren consultants van Werfsimpel.nl hebben meer dan ‘normale’ kennis: ruime ervaring in het tot stand brengen van een 100% match bij diverse kleine en grote ondernemingen. 

En je krijgt ook nog eens een aantal voordelen

 • Interessante tarieven
 • Coaching van de nieuwe medewerker
 • Gedegen en snelle uitvoering van het W&S traject
 • GARANTIE: je betaalt ons pas na het succesvol doorlopen van de proeftijd van de nieuwe medewerker!
 • KORTING bij het uitzetten van meerdere en / of vervolgopdrachten bij Werfsimpel.nl

Ga jij met ons de uitdaging aan? Wij gaan voor de 100% match!

 

Werving en selectie Friesland

Werfsimpel.nl is met haar werving en selectie met name gericht op de provincies FrieslandDrenthe, Groningen, Flevoland, Overijssel en Gelderland.