Home » Werving & Selectie » Drenthe

Werving en Selectie in Drenthe

Werving en selectie uitbesteden aan  zeer ervaren recruiters

Werfsimpel.nl wordt aangestuurd door twee door de wol geverfde recruiters Casper Houtzager en Johan Massier. Beide heren hebben hun sporen ruimschoots verdient in het recruitmentvak en mogen bestempeld worden als ervaren recruitment specialisten.

Wij nodigen je daarom graag uit om de werving & selectie uit te besteden aan Werfsimpel.nl., waardoor voor jou op een voordelige manier personeel werven.

 

Stuur ons je vacature en wij werven de beste medewerker voor jouw bedrijf. Vul onderstaand contactformulier en voeg je vacature bij.

 

Wij zijn gespecialiseerd in jong talent vanaf MBO+ en HBO niveau

De arbeidsmarkt verandert. In de afgelopen jaren konden vacatures doorgaans redelijk snel en makkelijk ingevuld worden. Er was aanbod genoeg... Deze tijd ligt echter achter ons. De arbeidsmarkt verkrapt zoals dat heet.

Het wordt weer zoeken naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Wij weten hoe wij (potentiële) kandidaten voor je onderneming moeten zoeken en waar wij ze kunnen vinden.

Wij richten ons met name op het werven en selecteren van jong talent, vanaf MBO+ en HBO niveau. Dat is ons specialisme. Daar zijn wij goed in. Ben je op zoek naar een net afgestudeerde jonge HBO-er? Dan ben je bij ons werving en selectiebureau aan het juiste adres.

 

Werving en selectie Drenthe

Werfsimpel.nl is met haar werving en selectie met name gericht op de provincies Drenthe, Friesland, Groningen, Flevoland, Overijssel en Gelderland (Noordoost en Midden Nederland).

Wat maakt ons aanbod uniek?

Wij hanteren een specifieke procedure voor de werving en selectie van medewerkers. Een 100% goede match voldoet aan een aantal voorwaarden:

 • Grondige inventarisatie van het profiel van de kandidaat
 • Vaststellen van identiteit van jouw bedrijf (missie, visie, cultuur etc.)
 • Inzetten van het juiste netwerk
 • Goede kennis van de arbeidsmarkt
 • Uitgebreide en gedegen ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken
 • Scherpe analyse van de gesprekken.

De ervaren recruiters van Werfsimpel.nl hebben meer dan ‘normale’ kennis: zij beschikken over ruime ervaring in het tot stand brengen van een 100% match bij diverse ondernemingen, zowel kleine als ook grote ondernemingen. 

En je krijgt ook nog eens een aantal voordelen

 • Interessante tarieven
 • Coaching van de nieuwe medewerker
 • Gedegen en snelle uitvoering van het werving en selectie traject
 • GARANTIE: je betaalt ons pas na het succesvol doorlopen van de proeftijd van de nieuwe medewerker!
 • KORTING bij het uitzetten van meerdere en / of vervolgopdrachten bij Werfsimpel.nl

 

Ga jij met ons de uitdaging aan? Wij gaan voor de 100% match!