Home » Werkwijze » Persoonlijk Insights profiel

Persoonlijk Insights profiel

Insights Discovery

Insights Discovery is hét hulpmiddel om het inzicht in jezelf en de ander te vergroten. Een persoonlijk Insights profiel helpt je om in de onderlinge communicatie beter af te stemmen op en in verbinding te zijn met de ander. En dit bevordert uiteraard de kwaliteit van de onderlinge samenwerking.

Insights Discovery helpt bij uitstek wanneer je:

  • een dieper inzicht in je unieke persoonlijkheid wilt krijgen
  • je persoonlijke vaardigheden wilt ontwikkelen
  • je communicatieve vaardigheden wilt verbeteren
  • betere relaties – zowel persoonlijk als professioneel – wilt creëren

Hoe het werkt?

Mensen hebben zo hun voorkeuren. Bepaalde dingen vind je waardevol, interessant en plezierig, andere passen minder bij je. Insights meet aan de hand van een korte online vragenlijst je persoonlijke voorkeuren.

Op basis van de antwoorden die je geeft wordt je persoonlijk profiel gegenereerd waarin je kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht.

Wat levert het op?

Je krijgt niet alleen je persoonlijke profiel aangereikt maar ook concrete suggesties die je helpen ervoor te zorgen dat jij je persoonlijke ontwikkeling en je professionele ontwikkeling een boost kunt geven.

Goede basis voor een coachtraject

Het persoonlijk Insights profiel vormt een goede basis voor een kort coachtraject. Omdat je naast je persoonlijke profiel ook een uitgebreide handleiding krijgt aangereikt, kun je al snel je weg vinden in de methodiek al je winst gaan boeken met wat je wordt aangereikt.

Goed vertrekpunt voor het aangaan van een nieuwe uitdaging

Wanneer je net een baan hebt geaccepteerd in een bedrijf dat jij nog niet kent en dat jou nog niet kent, kan een persoonlijk Insights profiel je een vliegende start geven. Jij weet waar jij aan moet werken om snel en goed je weg te vinden. En je leidinggevende weet waarmee hij je kan helpen om je snel aan te passen aan je nieuwe context en de uitdaging.

Onze specialist Johan Massier kan je veel meer vertellen over Insights Discovery. Klik hier om in contact met Johan te komen.