Home » Over ons » USP's Werfsimpel.nl uitgelicht

USP's van Werfsimpel.nl uitgelicht

In het grote aanbod in de markt van bureaus die kandidaten voor uw organisatie, is het belangrijk om onderscheidend te zijn van onze concurrent. Bij de meeste uitzendbureaus werken erg jonge mensen, die te weinig kennis hebben van de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn ze slechts tijdelijk werkzaam voor het uitzendbureau waardoor het onmogelijk is om een relatie op te bouwen. Juist in onze branche is het cruciaal om een band op te bouwen met de opdrachtgever!

 

Onze USP's bieden voordelen voor u

Werfsimpel.nl wordt gerund door twee rasrecruiters die het klappen van de zweep kennen. We zijn door de wol geverfd, uitermate professioneel en we beschikken over een uitstekend netwerk. Een drietal kenmerken die jou helpen de juiste medewerker voor de nieuwe vacature te vinden.

Een CV naast een vacature leggen is niet zo moeilijk. Maar de juiste medewerker voor uw vacature vinden en ook nog de juiste persoon voor uw onderneming te vinden, dat is een vak! Ons vak. 

Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Met enorm veel energie en plezier zorgen wij voor de juiste match tussen jouw bedrijf en je nieuwe collega. En het mooie is: je betaalt ons pas als wij als wij ons werk goed hebben gedaan.

 

Je betaalt ons pas na het succesvol doorlopen van de proeftijd!

Geen facturen nog voordat je nieuwe collega begonnen is met zijn of haar werkzaamheden. De nieuwe medewerker krijgt rustig de tijd om een goed plekje te vinden binnen je bedrijf. Hij of zij maakt kennis met je bedrijf en met de  nieuwe collega's om een optimale band te creëren; een goede sfeer binnen je bedrijf zorgt voor optimale werkomstandigheden binnen je bedrijf.

Onze USP's op een rijtje

Onze USP's bieden jouw vele voordelen in een werving & selectie traject.

 

  1. Je betaalt pas na het succesvol doorlopen van de proeftijd door de nieuwe medewerker
  2. interessante tarieven
  3. Wij focussen ons op sales- en marketingfuncties
  4. Wij richten ons op jong talent (vanaf één tot vijf jaar ervaring)
  5. Wij verzorgen begeleiding van de nieuwe medewerker
  6. U ontvangt van ons geen factuur na mislukte match
  7. Wij zijn specialist in werven van MBO+ en HBO-ers
  8. Wij garanderen de 100% match!
  9. Door de wol geverfde, zeer ervaren recruiters zijn uw partner