Home » Over ons » Casper Houtzager | recruitment specialist | Marketeer

Casper Houtzager | Marketing en Recruitment specialist

Casper Houtzager heeft 30 jaar ervaring in het werven en selecteren van personeel van m.n. MBO+ en HBO-niveau. Met recht kan hij een recruitment specialist worden genoemd. Van origine is hij een specialist in marketing & sales vormen. Dit is een goede basis gebleken voor het verrichten van Werving & Selectie activiteiten. Het heeft hem ook succesvol gemaakt in het recruitment vak. Wil je meer over mij weten of gewoon vrijblijvend een gesprek?

"ik haal erg veel voldoening uit mijn recruitment activiteiten binnen mijn eigen werving & selectie bureau. De opdrachten voor ik hoofdzakelijk zelf uit: van inventarisatie tot en met de uiteindelijke plaatsing van de nieuwe medewerker. Bij een uitzendbureau werkt dat heel anders. Vaak krijg je te maken met verschillende contactpersonen; dat is bij mij niet zo. Ik ben en blijf uw contactpersoon waardoor het mogelijk wordt om een relatie op te bouwen met mijn opdrachtgevers. Dat is cruciaal voor het uiteindelijk tot stand brengen van de perfecte match"!

Werving en selectie bureau

Vanaf 1998 is Casper werkzaam in de wereld van werving en selectie. Het begon in Hoogeveen, waar hij vestigingsmanager werd van Content. Content was specialist in het vervullen van MBO+ en HBO functies. Vaak op basis van werving en selectie, soms op basis van detacheren. Uitzenden kwam bijna niet voor; met namen de HBO-er geeft de voorkeur aan een werving en selectie.traject waardoor hij dire