Home » Jong talent

Jong talent binnen jouw organisatie?

Ben je op zoek naar jong talent voor jouw organisatie? Ons specialisme is MBO+ en HBO afgestudeerden met maximaal vijf jaar werkervaring. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met kandidaten die jouw organisatie verder kunnen ontwikkelen. Jong talent is de toekomst voor iedere onderneming. En, jong talent wordt steeds schaarser. Steeds moeilijker vinden opdrachtgevers de juiste kandidaten voor hun organisatie. Wij kunnen jou op je wenken bedienen. En dat kunnen we goed, heel goed...

Maar onze specialisatie gaat verder: jong talent die een commerciële of een marketing achtergrond hebben, die vervolgens een vliegende start kunnen maken binnen jouw bedrijf of organisatie. Wij werven niet alleen de nieuwe medewerker voor jou maar kunnen door een aantal uren coaching ervoor zorgen dat het proces van inwerken gladjes gaat verlopen. Een mooie combinatie van jong talent die door ervaren en door de wol geverfde coaches voor jouw onderneming worden opgeleid.

Begeleding en coaching door Werfsimpel optie 4

Werfsimpel4 is de optie die het meest ideaal is voor jouw bedrijf of organisatie. Wij nemen een groot deel van het inwerken van de nieuwe medewerker voor onze rekening. Wij ontzorgen jou dus niet alleen het werven en selecteren van de juiste kandidaat, maar op het moment dat de nieuwe medewerker zijn werkzaamheden start zorgen wij, met al onze ervaring, voor de begeleiding en coaching tijdens de inwerkperiode. Jij kunt je dus gewoon bezig blijven houden met je dagelijkse werkzaamheden. Hoe mooi is dat? En hoe efficiënt is dat? Jij hoeft aan de zijlijn alleen maar kleine aanwijzingen te geven en wij doen de rest!

Functies waarbij jij ons kunt inzetten

Ons specialisme is jong talent vanaf MBO+ niveau. Daar zijn we erg goed in.

Hieronder volgt een kleine opsomming van functies waarvoor je ons kunt inzetten:

 

Heb je een andere vacature die binnen jouw bedrijf of organisatie ingevuld moet worden, of heb je een vraag aan ons, vul dan onderstaand formulier in.