Home » Jobmarketing » Wat is jobmarketing?

Wat is jobmarketing?

Met jobmarketing speel je slim in op de behoeften en interesses van jouw specifieke doelgroep. Werknemers zijn steeds meer op zoek naar de ideale werkgever. Als werkgever speel jij dus een cruciale rol in het proces: hoe onderscheidt jij je in de branche waarin jij actief bent t.o.v. de concurrent?

Recruitment marketing is een gerichte strategie en tactiek welke wordt toegepast om de meeste interessante en geschikte medewerker te vinden en te interesseren om hem of haar vervolgens binnen jouw onderneming te halen. Door middel van content marketing, de inzet van social media kanalen in combinatie met SEO en o.a. jobsites wordt de relatie met kandidaten aangegaan om ze uiteindelijk te verleiden tot het solliciteren op jouw vacature.

Is er probleem ontstaan binnen jouw organisatie? Wij helpen je om het probleem te verhelpen!

De ervaren medewerkers van Werfsimpel.nl lichten jouw organisatie door en nemen je mee in het vinden van de juiste oplossing. Dé oplossing kan zijn dat we een nieuwe medewerker moeten werven voor jou bedrijf. Dat past, want daar zijn we uiterst competent in.

Het succes dat wij bij onze werving en selectie werkzaamheden inzetten is marketing. Door het opstellen van de juiste vacaturetekst (voor de kenners o.b.v. SEO) vinden we voor jou de juiste medewerker.

Wil je precies weten hoe wij dit aanpakken? Klik op onderstaande link voor een afspraak.

Onze USP's helpen jou

Werfsimpel.nl 

  1. Bij werving en selectie betaal je pas de factuur na het succesvol doorlopen van de proeftijd van de nieuwe medewerker
  2. Wij combineren onze werving en selectie ervaring met onze marketingkennis waardoor we de juiste medewerkers voor jou steeds weer weten te vinden
  3. Wij helpen jou met het opstellen van de vacaturetekst of nemen deze werkzaamheden zelfs helemaal uit jouw handen
  4. Wij hebben weinig overheadkosten waardoor scherpe tarieven kunnen aanbieden!
  5. Ons specialisme is Accountancy, Sales- en Marketing vacatures. Andere interessante uitdagingen gaan we niet uit de weg!
Door marketing te combineren met werving en selectie vinden wij altijd de juiste medewerkers voor jou organisatie