Home » Jobmarketing » Vacatureteksten schrijven

Vacatureteksten schrijven

Vacatureteksten schrijven is vaak niet makkelijk. Althans als je de juiste mensen voor je vacature wilt bereiken. En dat wil je toch?

Teksten schrijven is een vak. Niet ons vak; dat is namelijk het werven van de meest geschikte medewerker voor jouw bedrijf. Maar we hebben wel enige kennis van het opstellen van interessante en uitdagende vacatureteksten. Dat komt omdat wij kennis hebben van SEO.

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization (Amerikaans Engels) of Search Engine Optimisation (Brits Engels). In het Nederlands wordt vaak gesproken over zoekmachine-optimalisatie.

Omdat wij het opstellen van vacatureteksten combineren met SEO, weten wij beter geschikte kandidaten voor jouw vacature te vinden.

SEO betekenis

Volgens Wikipedia luidt de betekenis van SEO als volgt: “SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren (SEA).”

Vacatureteksten op SEO basis opstellen

Wij helpen jou bij het goed opstellen van vacatureteksten. Met de SEO kennis die wij in huis hebben nemen we jou een aantal taken uit handen zodat jij je bezig kunt houden met je corebusiness en je je niet bezig hoeft te houden met werkzaamheden die een ander beter kan. Die ander is in dit geval één van de adviseurs van Werfsimpel.nl. Casper heeft zich gespecialiseerd in het opstellen van goed vindbare vacatureteksten waardoor jouw vacature goed vindbaar wordt en de juiste kandidaten bereikt.

Vacatures plaatsen op Werfsimpel.nl

Nadat wij voor jou de vacaturetekst hebben opgesteld heb je de vrijheid om de vacature op je eigen website te plaatsen. Maar wat je veel beter kunt doen is de vacature plaatsen op onze website. De bezoekers op onze website zijn altijd op zoek naar interessante vacatures. Onze website is daar speciaal voor ingericht. Jouw website is specifiek gebouwd om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Dat is hoogstwaarschijnlijk GEEN werving en selectie!

Stuur je vacature naar ons en wij maken deze SEO-proof.

Klik hier.