Home » Jobmarketing

Jobmarketing

Met jobmarketing of recruitment marketing vinden wij de juiste en meest geschikte medewerkers voor jouw organisatie. 

Wat is jobmarketing?

Met jobmarketing speel je slim in op de behoeften en interesses van jouw specifieke doelgroep. Werknemers zijn steeds meer op zoek naar de ideale werkgever. Als werkgever speel jij dus een cruciale rol in het proces: hoe onderscheidt jij je in de branche waarin jij actief bent t.o.v. de concurrent?

Recruitment marketing is een gerichte strategie en tactiek welke wordt toegepast om de meeste interessante en geschikte medewerker te vinden en te interesseren om hem of haar vervolgens binnen jouw onderneming te halen. Door middel van content marketing, de inzet van social media kanalen in combinatie met SEO en o.a. jobsites wordt de relatie met kandidaten aangegaan om ze uiteindelijk te verleiden tot het solliciteren op jouw vacature.

Recruitment en marketing combineren

Casper Houtzager is van origine marketeer en heeft jarenlang ervaring binnen de wereld van werving en selectie. De meest nieuwe vorm van het werven van de meest geschikte kandidaat voor jouw bedrijf vind je (haast) niet meer via de jobboards. Recruitment marketing biedt hierbij dé uitkomst en de combinatie van werven en  marketing is Casper op het lijf geschreven.