Home » Blog » Krapte op arbeidsmarkt neemt verder toe

Krapte op arbeidsmarkt neemt verder toe

Gepubliceerd op 2 juli 2019 om 12:44

Het is niet meer een verrassing: voor bedrijven en organisaties wordt het steeds moeilijker om de juiste medewerkers te vinden. De spanning op de arbeidsmarkt is naar een nieuw hoogtepunt gegroeid. En daarnaast neemt de mobiliteit op de arbeidsmarkt ook nog niet echt toe.Bijna iedereen blijkt lekker te blijven zitten waar hij of zij nu zit. Een patstelling dus..

Het netwerk van ervaren recruiters van Werfsimpel.nl biedt jou uitkomst voor de huidige situatie. Wij brengen onze opdrachtgevers nog steeds in contact met de juiste kandidaten. Vaak op basis van Werving & Selectie. Of het nu gaat om jonge talenten (startende HBO-ers bijvoorbeeld) of meer ervaren medewerkers wij beschikken over een uitgebreid en uiterst betrouwbaar netwerk.

Lees hier meer over de huidige status op de arbeidsmarkt.

Ben je nieuwsgierig hoe wij nog steeds de juiste kandidaten voor jouw bedrijf vinden?

Neem contact met ons op!

 

Recruiters worden stalkers

Recruiters gaan steeds verder in hun benadering van potentiële kandidaten. Het gaat zelfs zo ver dat we kunnen spreken van stalken; ook al geven mensen aan dat ze NIET beschikbaar zijn voor ander werk, recruiters benaderen alles wat los en vast zit om hun commerciële targets te behalen.

Een werkwijze die wij uiteraard ten zeerste afkeuren. Deze organisaties willen geld verdienen over de rug van mensen en bieden vaak niets beters.

Wij werken (gelukkig) op een heel andere wijze. Met groot respect naar de arbeidsmarkt. Wij benutten op een juiste manier ons netwerk en vinden de juiste medewerkers voor jouw bedrijf of organisatie. Wij stalken niet!

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.


«   »