Home » Betalen ná de proeftijd

Betalen ná de proeftijd

Werving en selectie

Je hebt een vacature in je organisatie. Je moet op zoek naar een nieuwe medewerker. Wat nu? Een vacature vervullen is niet altijd even eenvoudig. Hoe vind je de juiste medewerker goed en snel? De ervaring leert dat de werving en selectie van personeel veel tijd kost en uiterst nauw luistert. Niet jouw 'core business'. Recruitment is een vak. Óns vak. De medewerkers van Werfsimpel.nl beschikken over de juiste arbeidsmarktexpertise en is jouw HR partner. Wij voorzien jouw bedrijf van de juiste medewerkers.

En.. je betaalt ons pas nadat de door ons geworven medewerker de proeftijd succesvol heeft doorlopen. Dus geen factuur voordat de nieuwe medewerker is gestart, zoals de meeste werving en selectie bureaus doen.

Bekijk het Plan van Aanpak en onze interessante LENTE ACTIE!.

Pas afrekenen na afloop van de proeftijd

Wij hanteren geen ingewikkelde procedures. Ons businessmodel is flexibel, overzichtelijk en transparant. Je ontvangt van ons geen factuur voordat de medewerker zijn of haar werkzaamheden is begonnen in jouw bedrijf. Pas als de proeftijd van de nieuwe medewerker op een succesvolle manier is doorlopen hoef je ons pas belonen voor de geleverde prestatie. Op deze manier maak je optimaal gebruik van onze arbeidsmarktexpertise!

 

Wij zijn gespecialiseerd in jong talent vanaf MBO+ en HBO niveau

De arbeidsmarkt verandert. In de afgelopen jaren konden vacatures doorgaans redelijk snel en makkelijk ingevuld worden. Er was aanbod genoeg... Deze tijd ligt echter achter ons. De arbeidsmarkt verkrapt zoals dat heet.

Het wordt weer zoeken naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Wij weten hoe wij (potentiële) kandidaten voor je onderneming moeten zoeken en waar wij ze kunnen vinden.

Wij richten ons met name op het werven en selecteren van jong talent, vanaf MBO+ en HBO niveau. Dat is ons specialisme. Daar zijn wij goed in. Ben je op zoek naar een net afgestudeerde jonge HBO-er dan ben je bij ons werving en selectiebureau aan het juiste adres.

 

Zeer ervaren recruiters

Werfsimpel.nl wordt aangestuurd door twee door de wol geverfde recruiters, namelijk Casper Houtzager en Johan Massier. Beide heren hebben hun sporen ruimschoots verdient in het recruitment vak en mogen bestempeld worden als ervaren recruitment specialisten.Daarbij komt dat ze over de juiste arbeidsmarktexpertise beschikken.

Wij nodigen je daarom graag uit om de werving & selectie werkzaamheden aan Werfsimpel.nl. uit te besteden, waardoor je op een voordelige manier personeel werven.

Wij zorgen ervoor dat de juiste medewerkers voor jouw bedrijf beschikbaar komen. 

Werfsimpel.nl ontzorgt

Wij weten wat er nodig is om de nieuwe medewerker op de juiste plaats in jouw organisatie te krijgen. Werving en selectie van medewerkers is namelijk een vak. Óns vak. Door de jarenlange ervaring zijn de ervaren recruiters van Werfsimpel.nl uitstekend in staat de juiste medewerker binnen jouw bedrijf te plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van jong talent. Met name de werving van jonge HBO-ers behoort tot het specialisme van ons werving en selectie bureau.

Daarmee kunnen wij jou ontzorgen. En dat doen wij ook nog eens tegen interessante tarieven. Lees verder...

 
 

Werfsimpel.nl is met haar werving en selectie met name gericht op de provincies Drenthe, Friesland, Groningen, Flevoland, Overijssel en Gelderland (Noordoost 

en Midden Nederland).